TV der bevæger dig

Ny chef fundet til Koldinghus

Thomas C. Thulstrup er ny direktør på Koldinghus.

Bestyrelsen for Museet på Koldinghus har valgt den 43-årige kunsthistoriker og økonom Thomas C. Thulstrup som ny direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for Esrum Kloster & Møllegård i Nordsjælland

Thomas C. Thulstrup har på Esrum Kloster & Møllegård i Nordsjælland stået i spidsen for en succesfuld udvikling af en bred og levende formidling i forpligtende historiske rammer.

Thomas C. Thulstrup er bachelor i økonomi fra 1993 og cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet fra 1999 med speciale i moderne dansk glas. Siden har han fagligt fokuseret på nyere tids design og kunsthåndværk og er bl.a. forfatter til bøgerne ?Georg Jensen, Sølv og Design? og ?Raadvad i 250 år?. Thomas C. Thulstrup har tidligere været direktør for Museumsbygningen Kunstauktioner, Museum Salling og de seneste godt 5 år for den selvejende institution Esrum Kloster & Møllegård.

Thomas C. Thulstrup er gift med Hanne Stig Andersen som er kontorchef i Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Sammen har de to døtre, Augusta og Clara på 12 og 15 år. Den private bopæl har de seneste mange år ? på trods af stillinger i Skive og Esrum ? været på Østerbro i København. Thomas vil i forbindelse med stillingen på Koldinghus tage bopæl i Kolding.

Thomas C. Thulstrup afløser Poul Dedenroth-Schou, der har har valgt at gå på pension efter 37 år på posten.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden