Ny computerspil-linie på Askov Højskole

Flere og flere spiller computerspil. Og ikke kun teenagedrenge men mennesker i alle aldre. Derfor kan man nu lære at lave computerspil på Askov Højskoles nye spil-design linie, der åbner mandag.

Computerspil bliver mere og mere populære. Alene i Danmark bruger vi hvert år halvanden milliard på computerspil, og spillerne er både gamle og unge, kvinder og mænd. Derfor åbner Askov Højskole nu en linie, hvor man kan lære at designe computerspil. Det skriver Askov Højskole mandag i en pressemeddelelse.

Askov Højskole fylder i år 150 år, og blev i sin tid stiftet som en videreførelse af Danmarks første højskole i Rødding. Formålet var at oplyse om tidens og samfundets vigtigste spørgsmål. Det gør skolen stadig. Højskolen har i forvejen en journalistlinie og en linie med temaet film og tv. Og nu også en spildesign-linie.

Formålet med den nye spildesign linie er, at gøre eleverne klar til at videreuddanne sig indenfor spildesign og på sigt få en professionel karriere med at udvikle og designe computerspil.