Ny containerby på vej i Vejle

20 store containere skal danne ramme om en helt ny containerarkitektur, og skal være med til at skabe et kreativt erhvervsmiljø ved Spinderihallerne i Vejle.

Containerbyen bliver den største af sin art og den fødes fordi, der er mangel på erhvervslokaler ved Spinderihallerne. Om et halvt år sættes de 40 fods store containere op på parkeringspladsen ved siden af Spinderihallerne.

- Det jeg synes er spændende er, at der kommer en privat udbyder på området, som kommer til at tiltrække virksomheder, siger lederen af Spinderihallerne, Lene Lawaetz

Midlertidig løsning

quote

Det bliver spændende at se, om bukserne kan holde

Lene Lawaetz, leder af Spinderihallerne, Vejle

Mange af de iværksættervirksomheder, der bor i Spinderihallerne i dag er på vej ud i virkeligheden og skal gøre plads til andre iværksættervirksomheder, men flere af dem ønsker at bevare tilknytningen til Spinderihallerne og det kan de nu få mulighed for i den nye containerby.

Containerbyen er en midlertidig løsning for at se, hvordan det virker når der kommer endnu flere erhvervsvirksomheder ned i området ved spinderihallerne. Det skulle gerne give en synergieffekt, håber bagmændene bag projektet.

- Det bliver spændende at se, om bukserne kan holde, og om der rent faktisk kommer mere erhverv herned i Vejles vestby, siger Lene Lawaetz.