TV der bevæger dig

Ny halm-brand ved Haderslev

03:30

Billedet her er fra en stor halmbrand natten til mandag. Natten til tirsdag var den galt igen - en lade ved Hejsager brændte.

1 af 2

For anden gang inden for to døgn - og for tredje gang inden for to uger - har der været en voldsom brand i et halmlager ved Haderslev.

Branden fandt sted natten til tirsdag på en landejendom på Sodegade i Hejsager. Ifølge vagtchefen fra Syd- og Sønderjyllands Politi var der tale om brand i en stor mængde halmballer i en lade.

- Branden var fuldstændig overtændt, så vi formoder, at laden brænder helt ud, siger Claus Skovgaard til TV SYD.

Stuehuset på gården har ikke været i umiddelbar fare for at blive antændt, men beredskabet måtte evakuere nogle heste fra en stald tæt på den brændende lade.

Tredje halmbrand på to uger

Branden i Hejsager er den tredje af sin slags på blot to uger i området omkring Haderslev. Natten til mandag brændte 460 bigballer og 60 tons kunstgødning på en gård ved Marstrup - blot 15 kilometer fra Hejsager.

Den 23. februar var der ligeledes brand i et stort halmlager - også ved Haderslev. Denne gang brændte 4.000 bigballer i en lade. Selv om det er tredje halmbrand inden for to uger, vil politiet endnu ikke konkludere, at der er tale om påsatte branden.

- Det er for tidligt endnu at sige. Vi er stadig i gang med undersøgelser af brandstederne, siger vagtchef Claus Skovgaard.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden