Ny mand sætter sig i varm stol

Energikoncernen Ewii har fundet sin nye administrerende direktør. Lars Bonderup Bjørn overtager posten fra Knud Steen Larsen, som Ewii afbrød samarbejdet med tidligere på året.

Det bliver en 48-årige nordjyde, der fra 1. januar 2018 skal være direktør for energikoncernen med hovedsæde i Kolding. Lars Bonderup Bjørn har 10 års erfaring fra kraftværk- og marinebranchen og har senest stået i spidsen for sin egen virksomhed indenfor forretningsudvikling.

- Lars er blandt meget andet valgt, fordi han både har en stærk forretningsmæssig profil og gode menneskelige egenskaber. Derudover har Lars erfaring fra og flotte resultater med virksomhedsdrift både i Danmark og internationalt. Endvidere er Lars velbevandret i det politiske system, siger Jørn Limann, bestyrelsesformand i Ewii, om valget af den nye administrerende direktør.

quote

Lars er blandt meget andet valgt, fordi han både har en stærk forretningsmæssig profil og gode menneskelige egenskaber.

Jørn Limann, bestyrelsesformand, Ewii.

Ewii oplyser, at der har været stor interesse for at overtage jobbet efter Knud Steen Larsen. Ewii valgte at afbryde samarbejdet med den tidligere direktør, der forlod den varme stol efter længere tids uro i foråret om bl.a. ledelsesstil og sponsoraftaler.

Ewii skriver i en pressemeddelelse, at det har været vigtigt at finde en ny administrerende direktør udenfor branchen.

- Vi har i forvejen mange rigtig dygtige branchefolk i vores virksomhed, så vi har været på udkig efter noget helt andet. Og det har vi fået i Lars, siger bestyrelsesformand Jørn Limann.