Ny pris skal skabe positiv omtale af politik

Esbjergenser vil hylde demokratiet og det politiske liv med ny pris. Prisen skal bidrage med mere positiv omtale af politik mellem de negative historier i medierne.

Det er Henrik Kostow fra Esbjerg, der har taget initiativ til den nye politiske pris, Elefantprisen, som den kommer til at hedde.

- Jeg blev træt af al den negative presseomtale af politikere og politik, så derfor har jeg indstiftet prisen, så vi også kan få noget positiv omtale af de dygtige politikere, vi har, siger Henrik Kostow til TV SYD.

Elefantprisen bliver uddelt første gang til november og skal herefter hvert år tildeles ?Årets politiker?, som er én, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats på den politiske scene.

Ifølge Henrik Kostow er organisation bag Elefantprisen upolitisk og uafhængig af politiske partier og organisationer. Det bliver i stedet op til danskere selv at stemme blandt de nominerede kandidater på Elefantprisens hjemmeside.

Henrik kostow er overbevist om, at folk vil stemme seriøst og ikke bare efter deres politiske overbevisning.

- Jeg tror, der er mange der er oprigtigt interesseret i politik, så jeg er ikke bange for, at partipolitik kommer til at afgøre, hvem der bliver årets politiker, siger Henrik Kostow.

Se mere på elefantprisen.dks hjemmeside