TV der bevæger dig

Ny skunk-razzia i dag

00:38

Fra dagens razzia i Hygum ved Jelling.

1 af 2

Sydøstjyllands Politi har torsdag afsløret endnu et skunk-laboratorium. Det lå på en landejendom i Hygum ved Jelling. Liniechef Brian Voss Olsen bekræfter, at der er foretaget en ransagning.

I eftermiddag blev endnu en person fængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Den sag drejer sig om indsmugling af udstyr til at dyrke skunk - og opbevaring af våben.

18 fængslet

Dermed er i alt 18 personer blevet varetægtsfængslet i forbindelse med aktioner over hele Jylland. 7 er fængslet i Østjyllands Politikreds, 7 hos Sydøstjyllands Politi og 4 i Syd- og Sønderjyllands Politikreds. Af de 18 er 15 vietnamesere.

Aktionen, der styres af Task Force Vest i Horsens, gennemførte en snes ransagninger tirsdag.

Udenlandske biler

Politiet blev ved ransagningen i Hygum assisteret af Beredskabsstyrelsen. I løbet af eftermiddagen blev en container med udstyr til dyrkning af den særlige hamp-plante kørt væk.

Beboere i Hygum har ikke haft anelse om, hvad der foregik på ejendommen, som ligger lidt for sig selv. Men det fortæller, at biler med udenlandske nummerplader er set på ejendommen i aftentimerne. Bilerne har bl.a. været kørt helt op til ladebygningen på ejendommen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden