TV der bevæger dig

Ny strikke-dille breder sig til biffen

At strikke er hot. På TV SYD har vi Den Store Strikkedyst og nu breder strikke-dillen sig til biografer landet over, hvor lyden af knitrende slikposer får konkurrence af gnistrende strikkepinde.

Opskriften går ud på, at man simpelthen strikker, hækler eller laver andet håndarbejde i biografen sammen med andre lige så garn-glade.

Lyset i biografsalen bliver kun dæmpet en smule, så det stadig er til at se, hvad man har mellem hænderne.

Bag idéen står Astrid Munksgaard, der med bloggen Rock & Roll HausFrau deler ud af sin begejstring for alle mulige former for håndarbejde.

I den kommende tid bliver der strikke-bio i samarbejde med Nordisk Film Biografer og det foregår over hele landet, nemlig i Imperial biografen i København, i Odense Banegårds Center, i Kolding Storcenter og i biografen Aarhus C.

Den aktuelle strikke-film er thrilleren Kvinden der forsvandt med Ben Affleck og Rosamund Pike i hovedrollerne. Det er en "helaftensfilm", så der er masser af tid til at strikke.

I Kolding er der strikke-bio onsdag den 12. november kl. 18.30.

Andre biografer har også taget ideen op. Allerede på søndag kl. 14 kan der strikkes og nørkles i Grindsted Kino, mens Fasanjægerne vises.

- Se mere om strikke-bio og Roocknroll Hausfrau her:

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden