Ny strikke-dille breder sig til biffen

At strikke er hot. På TV SYD har vi Den Store Strikkedyst og nu breder strikke-dillen sig til biografer landet over, hvor lyden af knitrende slikposer får konkurrence af gnistrende strikkepinde.

Opskriften går ud på, at man simpelthen strikker, hækler eller laver andet håndarbejde i biografen sammen med andre lige så garn-glade.

Lyset i biografsalen bliver kun dæmpet en smule, så det stadig er til at se, hvad man har mellem hænderne.

Bag idéen står Astrid Munksgaard, der med bloggen Rock & Roll HausFrau deler ud af sin begejstring for alle mulige former for håndarbejde.

I den kommende tid bliver der strikke-bio i samarbejde med Nordisk Film Biografer og det foregår over hele landet, nemlig i Imperial biografen i København, i Odense Banegårds Center, i Kolding Storcenter og i biografen Aarhus C.

Den aktuelle strikke-film er thrilleren Kvinden der forsvandt med Ben Affleck og Rosamund Pike i hovedrollerne. Det er en "helaftensfilm", så der er masser af tid til at strikke.

I Kolding er der strikke-bio onsdag den 12. november kl. 18.30.

Andre biografer har også taget ideen op. Allerede på søndag kl. 14 kan der strikkes og nørkles i Grindsted Kino, mens Fasanjægerne vises.

- Se mere om strikke-bio og Roocknroll Hausfrau her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.