Ny trænerduo modtager mandag Esbjerg fB-spillerne til sæsonstart

Jonas Dal har sin gamle assistenttræner Lars Justesen ved sin side, når Esbjerg fB mandag formiddag modtager spillerne til træningsstart.

Lars Justesen, 34 år, er fra i dag en del af trænerteamet  i Esbjerg fB, der desuden består af cheftræner Jonas Dal og assistenttræner Lars Lungi Sørensen. Den hidtidige assistenttræner, Michael Mex Pedersen, fortsætter i klubben som chefscout.

Lars Justesen har indgået en toårig aftale og ser frem til at prøve sig af i et elitemiljø, hvor han kan koncentrere sig om trænergerningen. Hidtil har han sideløbende med trænerkarrieren været folkeskolelærer på deltid.

Han er opvokset lige uden for Hobro, og han var sammen med sin et år yngre yngre lillebror, Mads, på det hold, der i 2005 sikrede Hobro IK oprykning til 2. division. Lars Justesen opgav derefter den aktive karriere på grund af en skade og blev træner for klubbens andethold, der sikrede sig flere oprykninger i de følgende år. Han og hustruen Maria samt parrets tre børn i alderen to til otte år er bosat i Hobro.

I forbindelse med organisationsændringerne i den sportslige sektor har Esbjerg fB forlænget samarbejdet med Lars Lungi Sørensen i yderligere to år.

 Michael Mex Pedersen skal fremover finde talenter og spillere i den nye rolle som chefscout:

- Det sportslige forløb af 2015 har aktualiseret behovet for en langsigtet løsning, hvor vi i højere grad har mulighed for at gøre egne observationer på spillermarkedet og dermed få et bedre grundlag for at rekruttere nye spillere til klubben. Scouting-området har sideløbende med trænerhvervet haft Mex’ store interesse i en årrække, og vi er meget tilfredse med, at han har takket ja til udfordringen.  siger Esbjergs fB’s adm. direktør, Søren Poulsen i en pressemeddelelse.