Nybagt mor: Derfor blev jeg overrasket

Camilla Karlsen og hendes nyfødte dreng er kommet hjem torsdag. På Facebook forklarer hun nærmere om, hvordan hun kunne undgå at vide, at hun var gravid. Samtidig takker hun for de mange lykønskninger og tilbud om babytøj m.m., som hun har fået.

Camilla Karlsen tog på sygehuset, fordi hun havde stærke smerter i maven. Det viste sig, at hun var i gang med at føde.

Som omtalt i TV SYD er det ikke umuligt, at en kvinde kan være uvidende om graviditeten. Der er måske en halv snes tilfælde om året i Danmark, forklarede næstformand i Jordemoderforeningen, Ann-Birgitte Havelund Nielsen, i TV SYD.

Camilla Karlsen notorer i sit nye Facebook-opslag, at hun ikke har haft menstruation.

- Det har ikke bekymret mig, for jeg har altid haft uregelmæssig mens og benyttet p-piller til at regulere blødning, noterer hun.

Hun har ikke været dårlig, og hun har taget tre kilo på i løbet af de ni måneder. Det sidste kunne hænge sammen med intensiv træning, hvor hendes muskelmasse var øget, noterer hun.

Og det sidste spørgsmål går på, om hun ikke har mærket liv?

- Jo, i dag ved jeg, at den lille dreng har sparket, men de spark har jeg noteret som "rullende eller skubbende tarmbevægelser".

Camilla Karlsen førte logbog over, hvad hun spiste og hvordan maven opførste sig, fordi hun i februar opsøgte sin egen læge med "maveproblemerne". Hun blev henvist til en mave/tarmundersøgelse af "den opspilede mave".

- Når jeg har fået "gravid-kommentarer", har jeg jo så kunnet fortælle, at jeg var i færd med at finde en løsning på mine maveproblemer i samarbejde med professionelle.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.