Nyd udsigten, før byrådet godkender

Byrådet har ikke sagt ja endnu, men næste lørdag kan borgere i Aabenraa få en smagsprøve på den udsigt, lejerne i et nyt alment boligkompleks kan få over fjord og by.

Aabenraa Almene Boligselskab har store planer for et byggeri med et projekt i Stegholt, hvor der vil være 90-130 lejligheder.

Fjordbakkerne hedder det, fordi boligblokkene ikke bliver traditionelt firkantede, men udformes som bløde bakker.

Hvis altså kommunen godkender projektet. Men det håber boligselskabet er en formsag. I hvert tilfælde har borgmester Thomas Andresen givet tilsagn om at indlede det åbne hus, som holdes næste lørdag.

Her vil Aabenraa Almene Boligselskab bl.a. stille et stillads på 12 meter op, så interesserede kan få en smagsprøve på udsigten.

Og store balloner vil markere, hvor højt de øverste ? og dyreste ? lejligheder kommer til at ligge. Byggeriet er projekteret til at blive 25 meter højt på midten.

Boligselskabet har også fået fremstillet en lille video, som skal gøre lejere interesseret i projektet.

Byggeriet kan gå i gang næste år, og boligselskabet mener, at Fjordbakkerne kan blive et nyt vartegn for Aabenraa.

Økonomisk vil mange have mulighed for at bo i lejlighederne:

- Det almene boligbyggeri Fjordbakkerne vil kunne opfylde de flestes boligdrømme om moderne bolig med storslået udsigt, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Der er allerede lavet en venteliste, som ca. 80 har skrevet sig på.

-Ancienniteten på ventelisten er afgørende for, om man kommer i betragtning, men for en pris på blot 100 kr. kan man blive skrevet op på venteliste, fortæller formand Leif Poulsen fra boligselskabets bestyrelse.

Se salgs-tegnefilmen

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.