Nye arbejdspladser på vej til Rømø

Strandhotellerne skaber nyt liv i feriecentret Rømø Golf & Wellness nær Havneby på den sydlige del af vadehavs-øen. Det betyder også, at der er mellem 30 og 50 nye arbejdspladser på vej.

Planen er, at centret efter en mindre ombygning genåbner i påsken 2011 under et nyt navn, der vil appellere til et bredere publikum.

Bag købet af Rømø Golf & Wellness står Strandhotellerne ApS, der i forvejen består af syv velbeliggende feriecentre i Jylland, og direktør Martin Iversen, Tønder, der gennem selskabet Fiskenæs A/S er medejer af et af feriecentrene, Marina Fiskenæs ved Gråsten, og det seneste år har samarbejdet med Strandhotellerne om markedsføring. Overtagelsen sker med virkning fra 1. januar 2011.

Voksende feriecenterkoncern

Tidligere på året købte Strandhotellerne Rønbjerg Feriecenter ved Løgstør, som efter en omfattende ombygning genåbnede den 21. maj og nu bærer navnet Rønbjerg Ferie Resort.
Med SeaWest Nymindegab bestående af centerbygning og 297 ferieboliger bygget i årene 2005-2007 som undtagelsen er ekspansionen sket ved overtagelse af eksisterende feriecentre samt via samarbejdet med Marina Fiskenæs. Koncernen består således nu af otte feriecentre med ca. 1.400 boligenheder og flere end 200 medarbejdere.

Børnefamilier bliver ny målgruppe

Rømø Golf & Wellness blev indviet i oktober 2006, men gik konkurs i december 2008. Siden har bobestyrerne sikret, at ejerne af 60 ferieboliger i feriecentret er blevet serviceret, og at den 7.000 m2 store centerbygning, det 18+9 hullers golfanlæg og udenomsarealerne er blevet holdt ved lige, så hele komplekset på det nærmeste fremstår som nyt.

Hidtil har Rømø Golf & Wellness mest henvendt sig til et snævert kundesegment. I de næste måneder udvides centrets faciliteter med afgrænsede børneaktiviteter i wellnessafdelingens svømmebassin samt indendørs og udendørs legemuligheder, så Strandhotellernes primære kundegruppe, børnefamilier fra ind- og udland, kan tilgodeses.