Nye biler kastet rundt under branden på havnen

Bilerne på den anden side af Strandvejen har fået en voldsom medfart under branden i siloerne på havnen. Autoforhandler forsøger at få overblik.

Hvor store skaderne på Autohuset Vestergaards biler er, står indtil videre hen i det uvisse. Det står dog allerede nu fast, at 20-30 biler har lidt voldsom overlast under onsdagens voldsomme brand på den anden side af vejen ved Fredericia Havn. Eksplosioner har sandsynligvis kastet nogle biler op ad skrænten til banelegemet.

- Vi ved ikke, om det drejer sig om 20 eller 30 biler, og hvor skadede det i det hele taget er, fortæller Ryan Elmegaard Hansen, eftermarkedsleder hos Autohuset Vestergaard.

- Bygningerne ser fine ud, men bilerne ser ikke for godt ud, siger han til TV SYD.

Bilforhandleren har endnu ikke lov til at færdes på området, der er spærret af på grund af branden.

- Vi håber at få lov til at åbne forretningen igen på mandag. Nu har vi i to dage ikke kunne holde åbent, og det er frustrende for både os og kunderne, erkender Ryan Hansen.

Direktør i Autohuset Vestergaard, Sven Kristensen,  siger til TV SYD, at hvis væsken fra branden er løbet op under bilerne, kan både lejer og bremser være ødelagt, og så løber det hurtigt op i en totalskade.