TV der bevæger dig

Nye kræfter til sønderjysk satireblad

Den 70-årige redaktør Sven-Erik Ravn ovedrager ansvaret for æ Rummelpot til redaktøren for Gråsten Avis, Gunnar Hattesen. Foto: Søren Gülck

Det kendte sønderjyske satireblad æ Rummelpot skifter ud på redaktørposten.

Efter at have været redaktør for æ Rummelpot de sidste 14 år, giver Sven-Erik Ravn nu faklen videre til Gunnar Hattesen, der er redaktør på Gråsten Avis.

- Fremtiden bliver jo kortere og kortere, især når man er fyldt 70 år. Da jeg har mange andre projekter, der kræver min opmærksomhed, slipper jeg nu æ Rummelpot, siger Sven-Erik Ravn i en pressemeddelelse.

Æ Rummelpot fyldte 70 år i 2015 og er Danmarks eneste tilbageværende regionale satireblad. Fra den nye redaktørs side er der garanti for, at det sønderjyske ikon vil leve videre.

- Vi rumler videre, og jeg glæder mig til at videreføre den stolte tradition, hvor vi med humor spidder sønderjyderne – høj som lav. æ Rummelport er et stykke sønderjysk kultur, som jeg gerne vil være med til at videreføre. Mit mål er, at æ Rummelpot skal opleve sit 100-års jubilæum, så vi har lagt en produktionsplan frem til 2045, siger Gunnar Hattesen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden