TV der bevæger dig

Nyt hospitalsbyggeri på vej i Horsens

Nyt hospitalsbyggeri i Horsens: Nye ambulatorier, nye operationsstuer, ny intensivafdeling og to nye sengeetager udelukkende med én-sengs stuer.

Regionsrådet i Region Midtjylland har netop givet grønt lys for et nyt hospitalsbyggeri i Horsens. Byggeprojektet er det største af hospitalets ny- og ombygninger, som skal realiseres frem mod 2019.

Det bliver resultatet af det fire etagers høje hospitalsbyggeri, som netop er blevet godkendt i Regionsrådet, og som forventes at stå klar i løbet af 2018. 'Nye Nord' er navnet på det nye byggeri, som opføres på den store parkeringsplads ud mod Sundvej i Horsens. Nybyggeriet bliver på 9100 m2

Gevinsten ved det nye afsnit forventes at blive stor. Visionen er, at omkring halvdelen af patienterne med den nye løsning kan undgå at blive indlagt på en sengeafdeling, før de skal opereres, og at hver tredje kan blive udskrevet direkte fra det nye afsnit og dermed undgå at blive flyttet tilbage til en sengeafdeling efter operationen.

'Nye Nord' er det største af en række byggeprojekter, som gennemføres på Hospitalsenheden Horsens for i alt 800 mio. kr.

Byggeprojektet udbydes nu i totalentreprise, og selve byggeriet er berammet til at gå i gang i november 2017.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden