Nyt Legoland i USA

Underholdningskoncernen Merlin Entertainments, som er verdens næststørste udbyder af forlystelsesattraktioner, har i dag torsdag offentliggjort, at det vil åbne et Legoland i Florida. 

Nyt i dag

Planen er at åbne det nye Legoland i slutningen af 2011.
Merlin har købt den historiske forlystelsespark Cypress Gardens i Winter Haven i Florida. Købet af det 59 hektar store område omfatter  en driftsaftale for den historiske botaniske have, der skal gælde i al fremtid.

Afslørende e-mail

Merlin planlægger at investere adskillige millioner dollar i løbet af en årrække op til og efter åbningen af det, der bliver det største LEGOLAND til dato

Legoland nr. 5

Parken i Florida bliver en heldags og helårs forlystelsespark, som henvender sig til familier med børn i alderen to til tolv år. Parken vil blive baseret på det samme koncept som de fire eksisterende parker i Danmark, Tyskland, Storbritannien og Californien.

Mulighed for en park mere

Merlin-koncernen råder over omkring 60 underholdningsetablissementer i 12 lande, heriblandt Madame Tussauds-vokskabinetterne rundt om i verden og de fire Legoland-parker i Danmark, Storbritannien, Tyskland og den amerikanske delstat Californien.

Købt af Merlin

Frihedsstatuen i Legoland i Californien
Frihedsstatuen i Legoland i Californien

Cypress Gardens i Winter Haven i Florida har eksisteret siden 1936. I september blev forlystelsesparken lukket med øjeblikkelig virkning. Parken var blevet købt af Merlin Entertainment.