TV der bevæger dig

Nyt Legoland i USA

00:37

Indiana Jones - i Lego - indtager måske snart Florida.

1 af 2

Underholdningskoncernen Merlin Entertainments, som er verdens næststørste udbyder af forlystelsesattraktioner, har i dag torsdag offentliggjort, at det vil åbne et Legoland i Florida. 

Nyt i dag

Planen er at åbne det nye Legoland i slutningen af 2011.
Merlin har købt den historiske forlystelsespark Cypress Gardens i Winter Haven i Florida. Købet af det 59 hektar store område omfatter  en driftsaftale for den historiske botaniske have, der skal gælde i al fremtid.

Afslørende e-mail

Merlin planlægger at investere adskillige millioner dollar i løbet af en årrække op til og efter åbningen af det, der bliver det største LEGOLAND til dato

Legoland nr. 5

Parken i Florida bliver en heldags og helårs forlystelsespark, som henvender sig til familier med børn i alderen to til tolv år. Parken vil blive baseret på det samme koncept som de fire eksisterende parker i Danmark, Tyskland, Storbritannien og Californien.

Mulighed for en park mere

Merlin-koncernen råder over omkring 60 underholdningsetablissementer i 12 lande, heriblandt Madame Tussauds-vokskabinetterne rundt om i verden og de fire Legoland-parker i Danmark, Storbritannien, Tyskland og den amerikanske delstat Californien.

Købt af Merlin

Frihedsstatuen i Legoland i Californien

Cypress Gardens i Winter Haven i Florida har eksisteret siden 1936. I september blev forlystelsesparken lukket med øjeblikkelig virkning. Parken var blevet købt af Merlin Entertainment.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden