TV der bevæger dig

Nyt natligt tøjkup - denne gang i Ribe

Natten til torsdag slog tre tyve til mod denne herretøjsforretning i Ribe og stjal i en større mængde modetøj.

For anden gang på to døgn måtte Syd- og Sønderjyllands Politi i nat rykke ud til en tøjbutik, der blev tømt for en større mængde kostbar modetøj.

1 af 2

Natten til torsdag slog tre tyve til mod en herretøjsforretning i Ribe og stjal i en større mængde modetøj.

For anden gang på to døgn måtte Syd- og Sønderjyllands Politi i nat rykke ud til en tøjbutik, der blev tømt for en større mængde kostbar modetøj - og meget ved nattens indbrud i en Mr-forretning i Saltgade i Ribe minder om et rudeknusnings-indbrud natten til tirsdag i Aabenraa.

Nattens indbrud i Ribe fandt sted ved 03-tiden og stort samme tid natten til tirsdag gik alarmen i forretningen i Aabenraa.

01:02

Sådan oplevede ejeren natligt indbrud i butikken

Luk video

 

Ved begge indbrud er der set tre mænd, der kører i en sort bil, ligesom fremgangsmåden er ens. De smadrer en stor rude og slæber lynhurtigt store mængder mærketøj ud og flygter.

- Der er ganske rigtig mange elementer, der går igen ved indbruddene i de to Mr-forretninger. Nu skal vi have set nærmere på de tekniske spor og video-overvågningen, som kan gøre os klogere på, om der er tale om de samme gerningsmænd, siger vagtchef Ian Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden