Nyt nederlag til Horsens

Farum Park var ikke noget rart bekendtskab for superligaholdet fra Horsens. FC. Nordsjælland vandt en sikker 3 - 0 sejr søndag eftermiddag.

Horsens-træner Johnny Mølby er efter søndagens nederlag på 0-3 til FC Nordsjælland frustreret over, at Horsens-spillerne ikke knalder noget mere til bolden.

Det var en frustreret Horsens-træner, der søndag eftermiddag måtte se sit hold tabe 0-3 på udebane til FC Nordsjælland i Superligaen.

- Spillerne skal bare klappe lortet ind i stedet for at ville lægge den ind over stregen. Jeg savner noget fandenivoldskhed, siger Johnny Mølby til Ekstra Bladet.

Horsens havde rigeligt med store muligheder for at bringe sig på måltavlen i både første og anden halvleg, men spillerne, som hele sæsonen har haft svært ved at skyde bolden det sidste stykke over stregen, formåede endnu engang ikke at udnytte de mange chancer.

- Vi starter skidt, men efter det første kvarter og frem til pausen skal vi lave både to, tre og fire mål med de chancer, siger Horsens-træneren.

Med nederlaget ligger Horsens AC nu sidst i superligaen.

Superligaen:
FC Nordsjælland-AC Horsens 3-0 (1-0).
1-0 Tobias Mikkelsen (7. minut). 2-0 Andreas Granskov (58. minut). 3-0 Rawez Lawan (83. minut).
Tilskuere: 4.017.