Nyt underholdningsprogram på vej til TV SYD

Efter nytår kan du følge en families kamp om at bygge deres eget koloniparadis.

Den 6. januar 2018 sender TV SYD det første afsnit i en ny serie om en familie, der skaber sin egen lykke i en kolonihave.

TV SYD søger lige nu den unge familie i Sønderborg, som har lyst til blive fulgt af et kamerahold, mens de skal forvandle en kolonihave til et lille paradis. Haven får de foræret af TV SYD.

- Mange unge familier, som bor i lejligheder, drømmer om det frie liv i en kolonihave, hvor de dyrker deres egne grøntsager og skaber deres egen grønne lykke. Det er en livsstil, vi gerne vil understøtte og inspirere til. Derfor søger vi den unge familie med børn, som har lyst til at gå foran og inspirere, siger direktør på TV SYD, Betina Bendix.

quote

Mange unge familier, som bor i lejligheder, drømmer om det frie liv i en kolonihave, hvor de dyrker deres egne grøntsager og skaber deres egen grønne lykke. Det er en livsstil, vi gerne vil understøtte og inspirere til.

Betina Bendix, direktør, TV SYD.

Hun forklarer, at Sønderborg blev valgt, fordi det skulle foregå i et større byområde i Syd- og Sønderjylland, og der var Sønderborg et blandt flere gode valg.

Den nye tv-serie skal sendes hver lørdag frem til sommerferien 2018, og projektet er stadig så nyt på TV SYD, at den rigtige titel endnu ikke er fundet.

- Indtil videre kalder vi den kolonihaven, men den titel skal nok forbedres, smiler Betina Bendix.

Bor du i Sønderborg, og vil du have chancen for at få foræret en kolonihave og tage kampen op sammen med hele familien om at gøre jeres kolonidrøm til virkelighed, så ansøg inden den 12. september her:

Tilmeld dig til Kolonihaven her.

Alle ansøgere får besked senest den 25. september