TV der bevæger dig

Ø-campingplads har vokseværk

06:12

Jan Sejersen og hans børn driver en campingplads på den lille ø Aarø.

1 af 2

Det går rigtig godt for den lille campingplads på Aarø nær Haderslev. Aarø Camping kan i år fejre 50 års jubilæum med flere gæster og flere stjerner end nogensinde før.

Det er især gået stærkt for den lille campingplads de sidste otte år. På det tidspunkt overtog Jan Sejersen, hans kone Tina og deres to børn campingpladsen for at bygge den op sammen. Familien fik reddet pladsen fra at gå fra to til en stjerne i kvalitet, og de fik øget både antallet af gæster og omsætningen.

- Det var rigtig dejligt. Vi knoklede, og det gav pote, lyder det fra Jan Sejersen, der ejer Aarø Camping.

Desværre blev drømmen om den fælles campingtilværelse kort, da Tina Sejersen blev ramt af kræft og gik bort i 2013. Jan Sejersen og børnene på hhv. 14 og 16 år har ført campingpladsen videre og kan i år fejre 50 års jubilæum. Antallet af gæster og omsætningen går stadig den rigtige vej, og campingpladsen har i dag tre stjerner.

Jan Sejersen kan imidlertid ikke leve af at drive campingpladsen, selvom han arbejder op til 18 timer i døgnet i højsæsonen. Familien lever derfor primært af de penge, han tjener på sit fuldtidsjob som skibsføre på færgen til og fra øen.

- Tanken har da strejfet mig, om det er det her, jeg skal blive ved med. Om jeg skal fuldføre Tinas og min drøm, men det er svært, når man går rundt og ser, hvad man har, og ser de mange glade gæster. Det er det, der giver gnisten til at klø på, siger Jan Sejersen.

Tag med til Aarø Camping

Naboer besøger i dag Aarø Camping og høre nærmere omkring øens historie. Tag med til Aarø, når Naboer sender direkte kl. 15 på TV SYD+ og genudsender programmet kl. 19.55 og kl. 22.35.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden