Øjenvidne: Pludselig så vi væske flyve gennem luften, og folk løb i panik

Kaj Baggersgaard sad sammen med sin kone på altanen for at overvære det spektakulære "Ring of Fire, da seks børn bliver ramt af ild på Sønderborg Havn. arrangementet.

OBS! Den oprindelige artikel er 24. maj opdateret med de præcise oplysninger om antal tilskadekomne og deres alder

Pensionist Kaj Baggersgaard og hans kone sad og nød det gode vejr på altanen, der vender ud mod Sønderborg Havn, da de blev  vidner til den alvorlige brandulykke, hvor seks børn fik anden- og tredjegradsforbrændinger ved skater-arrangementet "Ring of Fire" på Sønderborg Havn.

quote

Pludselig så vi væske komme gennem luften, og folk spredtes i panik. Vi kunne se, der blev hældt vand på de unge mennesker i store mængder

Kaj Baggersgaard, øjenvidne, Sønderborg

Skaterne havde flere gange hoppet igennem ringen uden, der var ild i den. På et tidspunkt skal de også hoppe igennem ringen, hvor der er ild i den. Det er her, det går galt. 

- De kunne ikke få ild i ringen. Pludselig så vi væske kommen gennem luften, og folk spredtes i panik. Vi kunne se, der blev hældt vand på de unge mennesker i store mængder, fortæller Kaj Baggersgaard til TV SYD, og fortsætter:

- Der var vild panik, vi kunne se folk for rundt. Politiet kom hurtigt, og efterfølgende var der fem ambulancer og en redningshelikopter, siger Kaj Baggersgaard.

Kaj Baggersgaard oplevede, der hurtigt blev ydet førstehjælp til de tilskadekomne børn, og der blev slæbt vand til fra alle sider.

- Men det er altså sådan noget, man ikke gør... altså hælder tændvæske på en grill. Det er det, man ikke må, siger en noget rystet Kaj Baggersgaard.

- Det er tragisk, at et godt arrangement skulle ende på den måde.