Øjenvidner: Biler lå som modellervoks

Biler lå som modellervoks, og folk rendte rundt på kørebanen med tomme øjne. Flere øjenvidner beretter om en usædvanlig voldsom trafikulykke ved Horsens. TV SYDs reporter Søren Laursen er blandt vidnerne og han sender direkte fra stedet kl. 12.15.

Tre mennesker mistede livet, da en lastbil, ifølge de foreløbige oplysninger fra politiet, fredag formiddag kørte op i den forankørende trafik.

Per Højgaard pendler dagligt fra Horsens til Kolding, og han oplevede ulykken på nærmeste hold:

- Det var en skræmmende oplevelse. Lastbilen holdt op af midterautoværnet, som var fuldstændig ødelagt. Biler lå rundt omkring trykket sammen, som var de modellervoks, fortæller Per Højgaard til TV SYD.

Ulykken, der skete i nordgående spor, påvirkede med det samme trafikken i sydgående retning, fordi biler blev ramt af vragdele, der fløj rundt i luften. Det gjorde, at Per Højgaard måtte holde og vente, og imens så han, hvordan kaos udviklede sig.

- Man kunne se, hvordan airbags var poppet ud af bilerne, og folk gik rundt på kørebanen med det der tomme blik i øjnene, fortæller Per Højgaard.

TV SYDs reporter er også blandt de vidner, der oplevede ulykken.

- Det så meget voldsomt ud. Den ene bil var helt trykket sammen under lastbilen. Det er den største trafikulykke, jeg har set, fortæller Søren Laursen.

Mød Søren Lauersen, når TV SYD sender direkte fra ulykken i middagsnyhederne kl. 12.15.