TV der bevæger dig

Øksesvinger blev blitzet to gange - nu kræves han fængslet

En 39-årig mand, der juleaftensdag truede en civil operatør i en af politiets fotovogne med en økse, blev blitzet to gange, inden han gik amok. Foto: Arkivfoto

En 39-årig mand, der juleaftensdag truede en civil operatør i en af politiets fotovogne med en økse, blev blitzet to gange, inden han gik amok.

Læs også Bilist truer fotovogn med økse

Det var en 39-årig mand fra lokalområdet, der ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi søndag gik amok og med en økse truede en civil operatør i en af politiets fotovogne, der var stillet op på Hellevadvej ved Rødekro.

Han blev anholdt i går eftermiddag og har tilbragt juleaften og -nat i arresten. Han bliver senere juledag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg siget for vold mod tjenestemand.

- Det var relativt let at finde frem til en 39-årige. Han blev nemlig fotograferet to gange på kort tid juleaftensdag, da han først ved Haderslev og siden ved Rødekro kørte forbi politiets fotovogne i høj fart. Også i Haderslev truede den 39-årige mand operatøren i fotovognen - dog uden økse, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden