Politiet efterlyser vidner efter drabsforsøg

Østjyllands Politi efterlyser vidner efter to drabsforsøg i juni i Aarhus. En af flugtbilerne er fundet udbrændt i Fredericia-området. Bilen er en blå Nissan Primera.

I forbindelse med to drabsforsøg i Aarhus den 24. juni 2017 efterlyser Østjyllands Politi nu vidner.

En af flugtbilerne er fundet i Fredericia-området. Bilen er en metalblå Nissan Primera med registreringsnummer: ZZ 59 666. Den blev fundet på en mark ved krydset mellem Treldevej og Skullebjergvej. Bilen blev fundet udbrændt den 29. juni, men ifølge Østjyllands Politi har gerningsmændene formentligt efterladt den aftenen før.

Hændelsen skete, da en bil kørte forbi Auto Bazaren ved Bazar Vest i Aarhus. Her affyrende personer i bilen flere skud med en automatriffel mod en flok mennesker. Efterfølgende blev der også affyret skud på parkeringspladsen bag Bazar Vest. Drabsforsøgene har forbindelse til bandekonflikten, der lige nu foregår i Aarhus. 

Bilen, der blev brugt i forbindelse med skyderierne, blev fundet brændende omkring Skjoldhøjparken. Herfra kørte fire personer videre i den blå Nissan Primera.

Episoden er blevet filmet, og politiet håber, at nogen kan genkende føreren eller passageren i bilen. Har du oplsyninger i sagen, bedes du ringe til politiet på 1-1-4.