TV der bevæger dig

Offer fløj 17 meter gennem luften

03:49

Blodspor vidner om den dramatiske påkørsel.

1 af 2

19-årig vanvidsbilist fra Odense står til en længere fængselsdom efter at kørt direkte ind i en gruppe fodboldfans fra Horsens. Påkørslen har bragt en 22-årig mand i livsfare.

"Han slog på min bilrude"

Offeret, der nu er indlagt på Odense Universitetes Hospital med alvorlige skader, fløj 17 meter gennem luften og landede inde i en forrude på en anden bil. "Han slog på min forrude med en knytnæve", forklarede den 19-årige vanvidsbilist i retten i Horsens under grundlovsforhøret i eftermiddag.   

Lang fængselsdom venter forude

Den lange grundlovsforhør endte med, at dommeren varetægtsfængslede den 19-årige OB-fan i fire uger. I retten i Horsens var det tydeligt, at retspraksis på området er sparsomt. Men lignende sager har tidligere givet dømte 2 - 2 1/2 års fængsel.  

En pludselig beslutning

I grundlovsforhøret blev det afsløret, at den 19-årige bilist var påvirket af alkohol og slet ikke havde kørekort. Den unge mand virkede bleg og blodløs i retten. Han forklarede, at de to grupper - de fire OB-fans i bilen og de seks AC Horsens-fans på fortovet -  havde råbt af hinanden. Men at selve påkørslen var en pludselig beslutning.   

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden