Offer for knivdrab nu identificeret

Det var en 64-årig mand fra Fyn, der onsdag morgen blev offer for en psykisk syg mands gerninger på Stjerne Camping i Vejers.

Hele onsdagen har Syd- og Sønderjyllands Politi forsøgt at identificere offeret for knivdrabet på Stjerne Camping i Vejers, men da den den dræbte opholdte sig i eller omkring et baderum på campingpladsen uden identifikationspapirer på sig, har det taget politiet lidt tid at få identificeret offeret, som er en 64-årig mand fra Fyn. De pårørende er underettet. 

Gerningsmanden er en 53-årig psykisk syg mand fra Vejle-kanten.

Det lykkedes også drabsmanden at såre en 68-årig mand fra Rødekro-området. Vedkommende er hårdt såret, og blev onsdag morgen med helikopter fløjet til behandling på Odense Universitetshospital. Personens tilstand er fortsat kritisk.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse onsdag aften, gerningsvåbenet er en kniv, samt at både de to ofre og gerningsmanden alle boede på campingpladsen, men at politiet på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse om motiv eller andet i forhold til blodsudgydelserne.

Syd- og Sønderjyllands Politi fremstiller torsdag morgen klokken 8.00 den 53-årige gerningsmand, der er sigtet for drab og drabsforsøg.