Ofre for bedrageri får tre millioner retur

279 danskere har anmeldt en forhandler af træpiller for bedrageri. Men kunderne fik aldrig de træpiller, de havde betalt for. Nu får ofrene næsten tre millioner kroner tilbage.

Firmaet www.traepiller24.dk annoncerede fra 2011 med prisbillige træpiller fra Tyskland. Mange kunder bestilte, betalte, men fik aldrig pillerne.

Bl.a. efter omtale i TV SYD gik politiet ind i sagen. Og i tæt samarbejde med tysk politi og anklagemyndighed er der nu beslaglagt penge i både Danmark og Tyskland.

Glædeligt brev

Der er tale om et samlet beløb på 2,84 millioner kroner. Det svarer til 58,8 procent af det beløb, som kunderne har indbetalt.

Syd- og Sønderjyllands Politi sender derfor breve til samtlige anmeldere med besked om, at de får over halvdelen af deres penge tilbage.

Anmelderne er bedraget for beløb mellem 1500 og 70.000 kr. Mange af ofrene for træpille-bedrageriet havde formentlig opgivet at se deres penge igen, så der bliver lidt ekstra til sommerferien...

Efterforskning fortsætter

Efterforskningen af sagen fortsætter i Tyskland, hvor ?traepiller24.dk? har hjemsted. De anmeldere, der ønsker at søge 100 procents erstatning, skal derfor gøre det i Tyskland, hvad de også får information om i brevet fra det danske politi.

Da efterforskningen som sagt fortsætter i Tyskland, har dansk politi ikke yderligere kommentarer eller informationer i sagen, meddeler Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.