Omringet af klovne

11-årige Camilla blev en del af Danske Hospitalsklovnes fødselsdag. Pludselig var hendes seng på børneafdelingen i Kolding omringet af klovne.

Camilla blev indlagt på børneafdelingen tirsdag - og hun vidste ikke, at børneafdelingen pludselig blev invaderes af hospitalsklovne fra hele landet.

- Det var det hyggeligt, kom det storsmilende fra Camilla, da hospitalsklovnene havde forladt Kolding Sygehus, og der igen var faldet ro over børneafdelingen.

Inden det skete, var hendes seng blevet pyntet efter alle kunstens regler.

Hospiatalsklovnene er på turne til samtlige børneafdelinger på sygehusene i Jylland. Anledningen er, at Danske Hospitalsklovne fylder 10 år. Og alle steder var der ?gang i den? med sang og musik, balloner, skumbananer og flødeboller.

- Sådan en dag er med til at understrege, at det arbejde, vi gør i Danske Hospitalsklovne, har stor værdi, sagde Dansk Hospitalsklovnes direktør, Kenneth Øhrberg. Overalt skaber hospitalsklovnene livsglæde hos børnene og deres forældre, og Kolding er ingen undtagelse. Her er de fire hospitalsklovne hver eneste dag ventet af de indlagte børn.

Pengene til driften af de fire hospitalsklovne på Kolding Sygehus kommer fra såvel Danske Hospitalsklovne som lokalforeningen, Hospitalsklovne-Kolding.