TV der bevæger dig

Onsdagens overblik - sådan bliver dagen

Onsdag byder på regional finale i vidensquizzen Smart Parat Svar, hvor 550 6. klasser var med fra start. Den regionale runde finder sted på Vejle Bibliotek fra klokken 9. Kampen om den endelige titel og en præmie på 10.000 kroner udspiller sig den 6. februar i Magasinet i Odense, og igen i år afholdes finalen i samarbejde med alle otte TV2-regioner.

Onsdag behandler retten i Nykøbing Falster en omfattende sag, hvor seks personer er tiltalt for 26 hjemmerøverier blandt andet i Christiansfeld og en række steder på Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn. Desuden er de tiltalt for en stribe indbrud og flere tilfælde af bedrageri.

Hele natten har arbejdet stået på med at bjærge to forulykkede lastbiler på motorvej E45 ved Haderslev.

Det blæser fortsat kraftigt, og Vejdirektoratet advarer mod kraftig vind på både Vejlefjordbroen og på rute 8 over Alssundbroen fra Fynshav til Sønderborg. Vinden forventes at aftage i løbet af onsdag eftermiddag og aften.

Husk, at du altid kan følge de helt aktuelle meldinger om biltrafikken på trafikken.dk og for tog på DSB.

Onsdagen får en blæsende begyndelse og byder senere på sol og temperaturer på mellem 2 og 4 graders varme, men henimod aften let frost mange steder. Vinden bliver jævn til hård fra nord og nordøst - ved kysterne stedvis kuling, men i løbet af eftermiddagen lidt aftagende vindstyrke.

Tak, fordi du læste med og god onsdag!

De bedste hilsener

Charlotte Sølvsten

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu