TV der bevæger dig

Onsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen, (V), gæster klokken 19.30 til 21 Aktivitetshuset i Hovborg til et åbent informations- og debatmøde om regeringens udspil til en sundhedsreform. Alle er velkommen - tilmelding er ikke nødvendig.

I eftermiddag mellem klokken 16 og 20 holder Esbjerg Kunstmuseum åbent hus og inviterer alle indenfor i den prisbelønnede udstilling "Wunderkammer 1 – flydende form". Det er en prisbelønnet udstilling, som integrerer kunst og naturvidenskabelig forskning på en måde, som du ikke har oplevet før. Der er fri entre.

Onsdag morgen kan vejene være glatte. Vejdirektoratet advarer om glat føre flere steder, og kl. godt fem udsendte Syd- og Sønderjyllands Politi et advarselstweet om sort is på kørebanerne flere steder. "Kør forsigtigt", lyd det.  

Frem til den 1. oktober kan bilerne ikke køre over Den Gamle Lillebæltsbro på grund af broens istandsættelse. Derfor må al biltrafikken mellem Fyn og Jylland ud på motorvejen og over Ny Lillebæltsbro.

Husk, at du altid kan følge de helt aktuelle meldinger om biltrafikken på trafikken.dk og for tog på DSB og Arriva.

Onsdag bliver mest skyet - men det holder stort set tørt vejr med temperaturer mellem frysepunktet og 2 graders varme. Vinden tiltager og bliver om eftermiddagen jævn til frisk fra sydøst - ved kysterne op til hård vind.

Kl. syv målte DMI 1,2 minusgrader i Esbjerg Lufthavn, minus 1,6 i Vojens, minus 1,2 på Rømø og 0,4 frostgrader i Sønderborg. God onsdag.

Og tak fordi du læste med. 

Med venlig hilsen

Søren Vesterby

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu