Onsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Det er sådan en morgen, hvor man kan få sydspanske drømme. Men det går over igen.

Det er kun februar, men de store turiststeder er i fuld gang med at finde unge medarbejdere til den kommende sæson. Legoland har gjort det, og i dag tester Universe Science Park på Nordals en række jobaspiranter.

Det foregår i en såkaldt jobworkshop, hvor det vurderes, hvordan de gør sig i parkens mange forskellige funktioner lige fra rengøring til billet- og butikssalg mv. Universe Science Park skal bruge 120 medarbejdere til den kommende sæson.

Fem elever fra Hammelev-Sct. Severin Skole deltager i dag i finalen i DM i klogskab. Eleverne har indtil nu vundet den kommunale konkurrence i Haderslev Kommune og regionsdysten i Vejle. I dag deltager de så i finalen i Odense, hvor de dyster om en præmie på 10.000 kroner.

Der er her til morgen ingen meldinger om problemer i trafikken. Husk at du kan holde dig opdateret på trafikken.dk og rejseplanen.dk

Onsdag morgen er sådan en, som kan udløse sydspanske drømme om tør luft, sol og varme. Dagens første timer er mørke og fyldt med tæt regn, hvis ikke det er slud. Men i eftermiddag må Spanien vente, for der klarer det op, det bliver tørt, og der kommer tåge mange steder. Dejligt nordisk. Temperaturer op til fem grader og vinden bliver let til frisk fra syd og sydvest, måske lidt kraftigere ved kysterne. God onsdag.

Tak fordi du læste med.

Venlig hilsen

Søren Vesterby