TV der bevæger dig

Opdateret: 25-årig dræbt, da mur væltede

Foto: Local Eyes

En 25-årig mand blev dræbt, da et betonelement væltede ned over ham under arbejde med at genopføre et autoværksted, som udbrædte ved en voldsom brand i januar på Dandyvej i Vejle. Arbejdstilsynet undersøger sagen

- To mænd var i gang med at fjerne nogle betonelementer på fem-seks meter, forklarer vagtchef Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD. Der var en maskine, som holdt fat i betonelementet foroven, men af en eller anden grund miste den grebet.

Elementet faldt mod jorden. Den ene råbte til den 25-årig, at han skulle springe til side, men det nåede han ikke, inden beton-elementet faldt ned over ham.

DK Auto udbrændte ved en eksplosionsagtig brand den 11. januar. Ejeren var ved at samle noget spildt benzin op, da væsken blev antændt af en gnist.

Branden trak hundredvis af tilskuere. Værkstedet ligger nemlig lige overfor Bilka ? og få meter fra Bauhaus, som blev evakueret under branden.

Ejeren blev i helikopter fløjet til Rigshospitalet kort efter eksplosionen. Han var netop vendt tilbage til arbejdet, og autoværkstedet var under genopbygning.

Branden var så voldsom, at kun ydermurene stod tilbage. Og det var disse ydermure, som var ved at blive fjernet, da ulykken skete.

00:39 Luk video

Se video fra ulykkesstedet. (Local Eyes) (0:40)

KLIK og se mere tv fra på http://localeyes.dk

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden