TV der bevæger dig

Opdateret søndag: En alvorligt kvæstet ved buggy-ulykke på Rømø

En 14-årig dreng blev alvorligt kvæstet og fløjet til Odense Universitetshospital ved buggy-ulykken. Foto: Scanpix Danmark

En 14-årig dreng er i kritisk, men stabil tilstand, efter at en buggy med fire unge forulykkede på stranden på Rømø lørdag eftermiddag.

Den tysk indregistrerede buggy blev ført af den 14-årige drengs 18-årige storesøster, da ulykken skete lørdag klokken 13.34 på Søndre Strand.

Der var i alt fire unge på buggyen, da den forulykkede. To af de unge blev slynget af buggyen og slap for skader ved uheldet, mens den 18-årige kvinde brækkede et håndled.

Den 18-årige storesøster er naturligvis dybt berørt af situationen.

Vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Værst gik ulykken ud over en 14-årig dreng, som formentligt er kommet ind under buggyen, da den væltede. Ifølge Politiet er den 14-åriges tilstand lørdag aften kritisk men stabil. Han blev efter ulykken fløjet til Odense universitetshospital i ambulancehelikopter.

- Hans 18-årige storesøster er naturligvis dybt berørt af situationen, siger vagtchef Erik Lindholdt ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Politiet kan endnu ikke oplyse, hvordan ulykken skete, men fortæller, at der ikke har været alkohol involveret. De pårørende er underrettet om ulykken.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden