Oprør på vej mod Tre-Fors bestyrelse

Toppen i forsynings-selskabet Tre-For er i modvind. En gruppe i selskabets repræsentantskab vil have lagt en helt ny forretnings-strategi. Her i weekenden indkaldte en flok nyvalgte  medlemmer af repræsentantskabet til oprørsmøde i Fredericia.

Den tværpolitisk gruppe vil lave om på forsyningsselskabet Tre-For. Tre-For  er engageret i så mange virksomheder. Så mange, at det er for meget for en del af de nye medlemmer i det repræsentantskab, der taler kundernes interesser.

Tre-For er aktør på el-markedet. Tre-For er også vand og varme. Det er de tre områder, Tre-For skal koncentere sig om, mener gruppen.

Oprørsgruppens holdning er, at Tre-For ikke skal være sponsor på steder, hvor Tre-For ikke opererer som for eksempel i Odense, hvor Tre-For er sponsor for fodboldklubben OBs stadion.

Heller ikke flere opkøb af virksomheder, som kommer ind under Tre-For Entreprise. En række VVS-firmaer, el-firmaer og ventilationsfirmaer har klaget over, at Tre-For tager arbejdet fra dem.

Den tværfaglige gruppe i Fredericia har opbakning fra 67 procent af dem, der stemte ved valget til Tre-Fors repræsentantskab. 

Der er konstituerende møde i repræsentantskabet den 15. december, hvor der er valg til bestyrelsen.
Det har i dag ikke været muligt at træffe Tre-Fors bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm for en reaktion på kritikken.