TV der bevæger dig

Oprør på vej mod Tre-Fors bestyrelse

02:19

1 af 2

Toppen i forsynings-selskabet Tre-For er i modvind. En gruppe i selskabets repræsentantskab vil have lagt en helt ny forretnings-strategi. Her i weekenden indkaldte en flok nyvalgte  medlemmer af repræsentantskabet til oprørsmøde i Fredericia.

Den tværpolitisk gruppe vil lave om på forsyningsselskabet Tre-For. Tre-For  er engageret i så mange virksomheder. Så mange, at det er for meget for en del af de nye medlemmer i det repræsentantskab, der taler kundernes interesser.

Tre-For er aktør på el-markedet. Tre-For er også vand og varme. Det er de tre områder, Tre-For skal koncentere sig om, mener gruppen.

Oprørsgruppens holdning er, at Tre-For ikke skal være sponsor på steder, hvor Tre-For ikke opererer som for eksempel i Odense, hvor Tre-For er sponsor for fodboldklubben OBs stadion.

Heller ikke flere opkøb af virksomheder, som kommer ind under Tre-For Entreprise. En række VVS-firmaer, el-firmaer og ventilationsfirmaer har klaget over, at Tre-For tager arbejdet fra dem.

Den tværfaglige gruppe i Fredericia har opbakning fra 67 procent af dem, der stemte ved valget til Tre-Fors repræsentantskab. 

Der er konstituerende møde i repræsentantskabet den 15. december, hvor der er valg til bestyrelsen.
Det har i dag ikke været muligt at træffe Tre-Fors bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm for en reaktion på kritikken.    

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden