Optimisme i Sønderjyske trods sejrsløs stime

Sønderjyske er uden sejr i otte kampe, men indsatsen mod FCM gav grund til optimisme, mener træner og spiller.

Det blev til endnu en kamp i Alka Superligaen uden sejr for Sønderjyske fredag aften. Et 0-1-nederlag hjemme mod FC Midtjylland var den ottende kamp i træk, hvor sønderjyderne er gået fra banen uden sejr.

På trods af nederlaget var Sønderjyske-træner Claus Nørgaard tilfreds med sit holds indsats.

- Jeg synes, at det var én af vores stærkeste præstationer med den karakter, som vi viser som hold, vurderer Claus Nørgaard.

- Det var en lige og intens kamp, hvor vi havde et rigtig stærkt udtryk. Vi var aggressive, pressede fremad og arbejdede hårdt sammen, vurderer Claus Nørgaard efter kampen.

Forsvarsspilleren Anders Egholm var ligeså tilfreds med indsatsen som cheftræneren.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis vi leverer den energi og det udtryk, som vi gjorde i dag, så får vi point. Men det kræver det også, siger Anders Egholm.

- Der er ingen genveje for os. Vi skal ud og vise den aggressivitet, som vi viste i dag, og så skal vi forsøge at skabe flere chancer.

- Men arbejdsindsatsen og udtrykket var vi glade for, men vi er selvfølgelig enormt skuffede over, at vi ikke fik point, fastslår han.

Netop Egholm var tæt på at bringe Sønderjyske foran efter omkring 70 minutter med et flot saksespark, der ramte stolpen. Få minutter senere kom FC Midtjylland foran.

- Jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den godt, og jeg havde stadig løbet rundt og jublet, hvis den var gået ind. Men så scorede de lige efter, siger Egholm.

- Det mål ændrede kampen, og vi kunne ikke komme tilbage derefter, så det var ærgerligt.

Sønderjyskes næste kamp er ude mod Silkeborg.