Otte varebiler udbrændte ved voldsom og mistænkelig brand

Otte varebiler blev flammernes bytte ved en voldsom brand lørdag aften ved et stort bilhus i Kolding. Politiet betegner branden som "mistænkelig".

Politiet og brandvæsenet modtog alarmen klokken 21.02 lørdag aften, hvor meldingen lød på flere brændende biler hos Autohuset Vestergaard på Trianglen i det nordvestlige Kolding.

Trekantbrand kæmpede lørdag aften en hård kamp for at begrænse skaderne og forhindre branden i at brede sig til værksted og andre bygninger, som bilerne holdt parkeret tæt på.

Det lykkedes, selvom der skete skader på bygningerne ved den voldsomme varmepåvirkning fra de brændende biler. Otte varebiler blev flammernes bytte og er total udbrændt. To personbiler har også fået store brandskader.

Se mere video på localeyes.dk.

Der er både tale om kunders varebiler, der ventede på at komme på værksted, og nye varebiler til salg hos Autohuset Vestergaard. Det oplyser Sydøstjyllands Politi søndag morgen.

- Branden ser mistænkelig ud. Vi betragter den som muligvis påsat, hvad vores brandteknikere nu skal undersøge nærmere. Der er ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på, hvordan branden skulle kunne opstå en lørdag aften længe efter, at der har været personale og kunder til stede i bilhuset, siger vagtchef Henrik Dam, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.