TV der bevæger dig

Over Lillebælt efter drama

03:17

Trommerne var det store skyts hos KIF-tilhængerne.

1 af 2

Efter flere års pause er der igen håndbold-dyst mellem Kolding IF og GOG. I går var der kamp, og vi tog med Koldings fan-bus til Gudme.

KIF-fans har i fire år ventet på et gensyn med Gudme-hallen, hvor det ene store slag efter det andet stod i halvfemserne mellem de to ærkefjender Kolding og GOG, indtil GOG gik konkurs og måtte slås for at vende tilbage til den bedste gruppe. Lørdag blev håndbold-klassikeren vakt til live igen med en spændende kamp i Gudme.

Gi' den gas!

Der var garvede fans med i bussen. Nogle af dem kunne huske, hvordan det var før, og de så frem til et nyt opgør på den fynske bane. Omkring 85 KIF-tilhængere var med, og de blev opfordret til at give den gas under hele kampen, som skulle være en rigtig håndbold-oplevelse.

KIFs fan-klub hedder Den gyldne Hånd. Næstformand Steen Møller mener, GOG er den klub, KIF har haft de mest intense opgør med. Fan-klubben har fulgt GOG under nedturen og set frem til at de igen skulle spille i den bedste række. Derfor har KIF'erne også glædet sig til denne kamp.

Stor oplevelse

En stor kamp blev det. KIF Kolding-København vandt med 27-22, men oprykkerne fra GOG, havde stor ære af kampen. De to hold var ret jævnbyrdige, og KIF var kun foran 13-12 ved pausen.

KIF er dermed nummer to i den bedste række efter Skjern. Fin stemning, sagde en lidt hæs Steen Møller efter kampen. Stor oplevelse, fordi det var med GOG som modstander - og når favorit-holdet vinder, er oplevelsen endnu større.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden