Overgreb mod pige i Kolding

En 15-årig pige blev torsdag aften offer for et overgreb i Nr. Bjert ved Kolding. Hun blev trukket ned i et eng-område af en ukendt mand. Pigen fik sparket sig fri, skriver netavisen dagens.dk.

Pigen havde sammen med en veninde været til håndboldtræning i Kolding, og de to piger blev hentet af venindens far. På Degnevænget i Nr. Bjert, der ligger 25 meter fra pigens bopæl på Bygmarken, blev den 15-årige pige sat af.

Veninden og hendes far kørte fra stedet, og pigen gik på en sti mod Bygmarken. Her mødte hun en mand, der spurgte om vej. Pigen forklarede manden vej, men pludselig tog han fat om hendes arm to gange og trak hende ned i et eng-område. Her vælter de begge to rundt.

- Pigen fik sparket sig fri og løb hjem til sine forældre, der ringede til politiet, fortæller Jesper Brian Jensen fra lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk.

Han pointerer, at der ikke har været tale om voldtægt eller andre seksuelle krænkelser.

Manden beskrives som dansker, 185-190 centimeter høj, almindelig af bygning og var iført mørkt tøj samt hue og handsker.

Sydøstjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der har set noget mistænkeligt omkring Degnevænget og Bygmarken i Nr. Bjert mellem klokken 20 og 22. Det kan for eksempel være observationer af mistænkelige personer, biler eller lignende. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.