Pas på morgenglatte veje - slud og hagl får biler på rutsjeture

Tirsdag morgen ligger temperaturerne mange steder omkring frysepunktet. Det giver risiko for glatte veje, hvorfor saltbilerne er i aktion. Den første bilist er allerede kørt galt på motorvejen ved Kolding.

Vejrguderne har endnu ikke opdaget, at de fleste bilister har skiftet til sommerdæk. Tirsdag morgen er der frostgrader i luften mange steder i Syd- og Sønderjylland. 

 Tidlig tirsdag morgen er der frostgrader i luften  mange steder i Syd- og Sønderjylland.
 Tidlig tirsdag morgen er der frostgrader i luften  mange steder i Syd- og Sønderjylland.
quote

De fleste bilister har af gode grunde fået sat sommerdæk på bilen, men det har vist sig at være for tidligt 

 Kenneth Ravnholt, vagtchef, Sydøstjyllands Politi, 

Kort efter klokken 05.30 kørte en bil galt i nordgående retning på motorvej E 45 ved Bramdrupdam-frakørslen. Det ene spor var spærret i en lille times tid, hvilket hurtigt gav kø for trafikanterpå vej mod nord.

 

Mandag eftermiddag var påskens  hjemrejsetrafik også ramt af en stribe uheld på motorvejen omkring Kolding som følge af pludselig kraftig nedbør i form af hagl og slud, som bilisterne ikke i tide tog sig i agt for.

- Vi opfordrer folk til at køre forsigtigt, når de skal på arbejde tirsdag morgen. De fleste bilister har af gode grunde fået sat sommerdæk på bilen, men det har vist sig at være for tidligt, siger vagtchef Kenneth Ravnholt, Sydøstjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.