Pårørende til 87-årig: Hun er meget mærket af hjemmerøveriet

To kvinder var natten til søndag udsat for hjemmerøveri. En pårørende til den ene kvinde fortæller, at kvinden er meget påvirket af situationen.

Tre mænd brød natten til søndag ind i en 87-årig kvindes plejebolig på Gammel Kongevej i Christiansfeld. De tre mænd brød ind gennem køkkenvinduet, holdt kvinden for munden, da hun forsøgte at skrige, og de spærrede kvinden inde på toilettet. De stjal smykker og sølvskeer fra kvinden.

quote

Hun har det ikke godt. Hun er meget mærket af situationen, og psykisk har hun det meget dårlig.

Vera Larsen, pårørende. 

Vera Larsen er en af de nærmeste pårørende til den 87-årige kvinde. Hun fortæller, at kvinden er meget påvirket af hjemmerøveriet.

- Hun har det ikke godt. Hun er meget mærket af situationen, og psykisk har hun det meget dårlig, siger Vera Larsen til TV SYD.

Døren til badeværelset havde de tre mænd blokeret med et bord, men det lykkedes den 87-årige kvinde at skubbe så meget til bordet, så hun kunne komme ud fra badeværelset og ringe efter hjælp.

- Det er forfærdeligt. Det må være noget af det værste, man kan blive udsat for, siger Vera Larsen.

Vera Larsen er ved den 87-årige kvinde hele dagen for at hjælpe hende. Senere i dag kommer en hjemmehjælper også forbi og kigger til hende. Kvinden fik ikke nogen fysiske skader af hjemmerøveriet, men det har været en voldsom oplevelse, der også påvirker de andre beboere i området.

- Jeg ved, at beboerne herude generelt er utrygge ved situationen, siger Vera Larsen.

Politiet søger vidner til hjemmerøveriet. Den 87-årige kvinde beskriver de tre gerningsmænd som udlændinge, og hun fortæller til politiet, de talte gebrokkent dansk.

Hvis du har oplysninger i sagen, så ring til politiet på 1-1-4.