Påskejagt, Pokémon og påskeæg: Fem bud på påskeaktiviteter med familien lørdag

Hvis I ikke ved, hvad I skal bruge jeres påskelørdag på, så giver TV SYD et par bud på gode aktiviteter for hele familien.

Der er masser af tage sig til, hvis man som børnefamilie gerne vil have en aktiv, sjov og lærerig påskeweekend.

Søg på nettet og bliv inspireret. TV SYD har samlet et par forskellige bud fra landsdelen. Alt fra Pokémon til Påskelam. 

Æggejagt og familierundvisning i Kolding
På Koldinghus kan man komme på æggejagt, hvor børn og voksne skal følge i påskeharens fodspor og løse opgaver rundt om på slottet. Her kan man vinde frokost for fire personer. Der kan også klippes gækkebreve og hygges. Klokken 14 i dag er der en helt speciel familierundvisning på Koldinghus.  Læs mere her.                  

Pokémon Event i Esbjerg
I Esbjerg Gågade afholdes lørdag et gratis Pokémon GO event. En konkurrence, hvor det er gratis at være med, og man kan vinde en flotte præmier. City Foreningen og Kongensgade er gået sammen om at tiltrække Pokémon-spillere. Her vil der være mulighed for at fange en masse Pokémoner. Læs mere her.

Hør kanonerne buldre
På historiecentret Dybbøl Banke åbnes dørene til sjov og lærerig oplevelse for børn og voksne. Kom og oplev, hvordan det var at være soldat tilbage i 1864. Besøg soldaterbyen, bag pandekager og skriv et gammeldags foldebrev med blæk. Hør kanonerne buldre og se soldaten skyde med sit gamle gevær. Læs mere her.

Påskejagt og gratis is i Varde
Påskeharen har været på spil i Varde. I nogle af butikkerne har den gemt påskeæg. Find de butikker, der har en chokoladepåskehare i vinduet og løs opgaverne i butikken. Måske man bliver belønnet. Kl. 13.30 er der gratis is til alle børn fra Hjem-Is bilen på Torvet i Varde. Læs mere her.                                                                  

Klap et påskelam
Lørdag er en helt speciel dag. Danske fåreavler holder ’Fårets Dag’. Mange fåreavlere åbner derfor stalddørene for alle, så der er rig mulighed for at komme tæt på fårene og klappe et påskelam. Søg og find en fåreavler nær dig.