Påsken begynder med frost og sol

Frost og sol møder mange Skærtorsdag morgen. Påsken begynder med flot klart og køligt vejr og kun få byger, men ender lidt kedeligere med skyer og blæst. Mange veje er blevet saltet i nat, men politiet har ikke modtaget meldinger om uheld i trafikken.

Du kan trygt gemme påskeæg til børnene i haven søndag eller nyde solen langfredag. Påsken byder nemlig på mere sol end regn, forudser DMI.

- Skærtorsdag bliver overordnet en ganske fin dag med sol. Der kan komme enkelte lokale byger, men det er en blandet landhandel, hvor de rammer, og der kommer ikke mange af dem. Mellem bygerne er der pæne perioder med sol, siger vagtchef Michael Skelbæk til Ritzau.

Torsdag er der fortsat en god portion blæst i hele landet, men den vil aftage gradvist i løbet af eftermiddagen. Temperaturen ligger på mellem fem og otte grader.

- Vi får formentlig en flot langfredag, hvor bygerne holder sig væk. Det bliver tørt med en del sol og temperaturer op til 10 grader. Det pæne vejr fortsætter lørdag med tørvejr, sol og ikke meget vind, siger Michael Skelbæk.