Påskens travleste trafikdag: Her kan du forvente kø

Påskens første helligdag er normalt påskens travleste dag på vejene. Du kan her se, hvor Vejdirektoratet forudser, at der kan opstå kø.

Skærtorsdag er normalt en travl dag på de danske veje. Faktisk den travleste dag i påsken. Ifølge Vejdirektoratet er der derfor stor risiko for kødannelser og forlænget rejsetid på flere strækninger i Danmark.

Kort over trafikken omkring påskeferien.
Kort over trafikken omkring påskeferien.
Foto: Vejdirektoratet

I det Syd- og Sønderjyske er det især motorvej E45 og E20 omkring Trekantområdet, at der kan opstå kø. Ligesom det forventes, at det bliver travlt i sommerhusområderne langs den jyske vestkyst. Særligt omkring Esbjerg.

Grænsekontrollen kan også betyde længere rejsetid. Der forventes at kunne opstå tæt trafik på den Sønderjyske Motorvej til og fra den dansk/tyske grænse ved Padborg torsdag. Det er dog især hjemrejsedagene, hvor grænsekontrollen kan påvirke trafikken.

Vejdirektoratet forudser, at der ikke vil være nogen trafikale problemer langfredag. Derimod vil der være risiko for tæt trafik og mindre kødannelser både lørdag, påskedag og 2. påskedag, hvor mange rejser hjem fra påskeferien.

Du kan se Vejdirektoratets forventninger til påsketrafikken herunder:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.