Padborg genlyder af bremsehvin

Weekenden igennem dyster landets bedste racerkørere i Padborg, hvor årets Super Tourisme sæson afsluttes med masser af bremsehvin.

Hele weekenden har racerkørere og motorentusiaster kunnet glæde sig over lyden af hvinende bremser og lugten af brændte dæk på Padborg Park.

Her er der nemlig sæsonafslutning på racerklassen Super Tourisme Turbo, men udover Turbo-serien kunne man også se finaler i en række andre løbsserier og mesterskaber.

I dag har der blandt andet været drifting-konkurrence, hvor det ikke gælder om at komme hurtigst muligt igennem svingene, men hvor det i stedet gælder om at drifte bilen rundt. I stedet for at bremse i svingene giver kørerne bare endnu mere gas, så bilernes bagender svinger ud, og bagdækkene snurrer så hurtigt, at de brænder på asfalten og efterlader en tæt røgsky i deres spor.

I hovedkonkurrencen var tre af de førende kørere involveret i et sammenstød, der får konsekvenser for dem alle. Heldig vis var det kun deltagernes stolthed - og bilerne - der led skade i sammenstødet.

Skulle man have lyst at se mere til racerbilerne i Padborg, så sender TV SYD+ live fra Padbog Park indtil kl. 16.30.

Se racerkørerne brage sammen i et harmonikasammenstød. Heldigvis kom ingen til skade.