Par løsladt efter afhøring om døds-ulykke på mørk landevej

Et kærestepar sigtes fortsat for uagtsomt manddrab efter at have påkørt og dræbt en knallertkører mandag aften ved aften - men de blev tirsdag formiddag løsladt.

En mand på 45 år fra Ulfborg og en 46-årig kvinde fra Horsens har forklaret, at de mandag aften stoppede op, da de på Rømøvej ved Toftlund havde påkørt noget, som de troede var et rådyr.

De fortæller, at de holdt ind til siden og gik ud for at se, hvad de havde ramt. Da de de ikke fandt noget i mørket, fortsatte de til deres feriehus, oplyser politikommissær Svend Erik Paulsen fra Tønder Politi til TV SYD. Han tilføjer, at den forklaring støttes af vidner, der også har observeret en knallert næsten ud lys køre på Rømøvej før ulykken, der efter alt at dømme er sket mellem kl. 18 og 18,30.

Parret meldte sig mandag aften ved 23-tiden til politiet efter,  at en mand tidligere på aftenen blev fundet død i en grøft på Rømøvej vest for Toftlund.

Syd- og Sønderjyllands Politi havde da i flere timer eftersøgt en hvid Ford Ka, der havde fået revet højre sidespejl af ved ulykken, hvor en 67-årig mand fra Toftlund mand blev påkørt og dræbt på sin knallert af en flugtbilist.

- Vi sigter fortsat begge for uagtsom manddrab, da vi først skal være helt sikre på, hvem der sad bag rattet, da påkørslen skete, forklarer politikommissær Svend Erik Paulsen.