Farveblindhed får AC Horsens til at trykke nye spillertrøjer

Frederik Møller kan ikke se forskel på gul og grøn, og derfor skal AC Horsens have nye spillertrøjer inden mødet med Viborg på udebane

Mandag aften, efter AC Horsens' 2-1-sejr over Randers, fik De Gules holdleder Glenn Nielsen pludselig noget andet at tænke på.

Her kom Frederik Møller nemlig og spurgte ham, hvilken farve holdet skal spille i, når de i den første playoffkamp skal møde Viborg.

- Så siger jeg til Frederik Møller, det ved jeg sgu egentlig ikke. I udgangspunktet skal vi spille i gult, forklarer Glenn Nielsen.

quote

Så siger han: 'Det kan jeg ikke. Jeg er farveblind. Jeg kan ikke se forskel på gul og grøn

Glenn Nielsen, holdleder

- Så siger han: 'Det kan jeg ikke. Jeg er farveblind. Jeg kan ikke se forskel på gul og grøn, så jeg vil gerne have, at vi spiller i sort, hvis det kan lade sig gøre.

AC Horsens har tidligere på sæsonen spillet i sort mod Viborg, men da CASA ikke længere er trøjesponsor, kunne de gamle spillertrøjer ikke bruges.

Derfor blev Glenn Nielsen nødt til at trykke nye, sorte spillertrøjer til alle spillerne - samt en ekstra til hver, hvis den ene skulle gå i stykker. 

Og det er altså alt sammen Frederik Møllers skyld. 

- Jeg oplever det næsten dagligt til træning, når trænerne tager en neongrøn vest og en orange vest. De kan godt blande lidt sammen, fortæller forsvarsprofilen om sin synsmæssige udfordring.

Se et indslag med de to øverst på siden.