TV der bevæger dig

To måneder efter forlængelse: Cheftræneren stopper i KIF Kolding

Lars Frederiksen, da han var træner i Team Esbjerg. Nu er han heller ikke længere træner for holdet fra Kolding.

Lars Rasmussen overtager midlertidigt jobbet som cheftræner i KIF Kolding, efter klubben har afskediget Lars Frederiksen.

I samarbejde med tv2.dk

KIF Kolding skal have ny cheftræner.

Tirsdag har klubben udsendt en pressemeddelelse, hvor der står, at Lars Frederiksen stopper. Det sker blot to måneder efter, han forlængede sin kontrakt med klubben, så den først ville udløbe i 2021.

- Efter næsten 2 år som cheftræner er Lars Frederiksen og klubbens ledelse blevet enige om, at det er tid til at bringe nye kræfter ind i trænerteamet.

- Lars har leveret et solidt stykke arbejde, og har været ankermand i en svær periode for klubben, hvor holdet blev bragt frem til slutspilsplads i sidste sæson, siger Brian Stein, bestyrelsesformand for KIF Kolding.

Meldingen kommer efter et langt møde i løbet af tirsdagen, hvor Frederiksens fremtid i klubben var på dagsordenen.

Allerede mandag kunne TV 2 SPORT meddele, at der var uro i klubben omkring cheftræneren.

Ifølge TV2 SPORTs oplysninger var spillertruppen så utilfredse med hans engagement og arbejdsindsats i klubben, at de var gået til ledelsen med deres frustrationer.

Den tidligere EM-guldvinder Lars Rasmussen har hidtil fungeret som assistenttræner i klubben, men han overtager jobbet midlertidigt, indtil klubben har fundet en ny cheftræner.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App