Bil i høj fart kørte direkte mod folk på p-plads

En sort Volkswagen Passat kørte søndag formiddag i høj fart ind over en p-plads i Esbjerg.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser vidner, efter en bil i dag kørte direkte mod flere fodgængere i Esbjerg.

Søndag klokken 11.00 foretog en sort VW Passat hasarderet kørsel ind over en p-plads ved supermarkedet Lidl i Storegade 225 i Esbjerg.

Her måtte flere personer springe til side for ikke at blive ramt af bilen.

Føreren af den sorte VW Passat var kort forinden blevet opdaget af en patruljevogn, som eftersatte bilen. Denne kørte så væk og mod Storegade i høj fart.

- Bilen blev fundet efterladt ved Lidl, hvor vi så har talt med flere personer, der måtte springe til side, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann. 

Ring 114, hvis du har set noget

Politiet opfordrer borgere, der har set hændelsen, til at ringe 114.

- Vi har ikke fundet vedkommende, der har ført bilen endnu, men vi har en idé om, hvem det er. Flere personer på stedet har set føreren af bilen, og dem er vi i gang med at tale med, siger vagtchef Ole Aamann. 

Han fortsætter:

- Der er ikke tale om, at føreren af bilen bevidst har kørt efter at ramme folk på p-pladsen. Det har nærmere været et spørgsmål om, at vedkommende har forsøgt at slippe væk fra patruljevognen. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.