Sidste dag med godt vejr - mulighed for 20 grader her

Det bliver den sidste dag med varmt vejr i denne omgang. Kun sønderjyderne kan forvente op mod 20 grader, mens resten af landet får det koldere.

Varm luft strømmer fortsat frem mod Danmark fra sydlige retninger, og det giver os endnu en lun septemberdag, hvor temperaturen i eftermidagstimerne kan nå at runde 20 graders varme i Sønderjylland.

Efter en morgen og formiddag med byger flere steder forventes det, at bygerne i løbet af dagen bliver færre. Fra syd begynder det derefter at klare op, så vi i eftermiddag flere steder over den sydlige del af landet kan få lidt sol.

Over 20 grader i Sønderjylland
Selv om der i Sydvestjylland vil være tale om et sløret skydække, vil den lune luft fra Mellemeuropa kunne få temperaturen op på mellem 18 og 20 grader - og lokalt måske endda lidt højere.

I resten af landet vil man få temperaturer mellem 15 og 18 grader, og især i den nordlige del af Jylland kan man få byger til langt ud på eftermiddagen.

Selv om temperaturen skulle nå over 20 grader, så er det ikke rigtig løvfaldssommer. Før vi kalder det for løvfaldssomer, skal temperaturen tre dage i træk nå 20 grader eller derover.

Skal nydes - regn er på vej

Det lune efterårsvejr skal nydes i fulde drag. Allerede i nat kommer en front med regn ind over Jylland.

Fronten vil ligge over Danmark det meste af weekenden, inden et nyt regnvejr rammer mandag.