Patrik kom på podiet trods flere uheld i 24 timers løb i Italien

To uheld til trods i 24 timers løbet på den italienske Misano-bane kom 18-årige Patrik Matthiesen fra Hammelev søndag på podiet efter en 2.-plads i GT4-klassen.

Fredag aften satte  Patrik Matthiesen banerekord i tidskørselen og kunne derfor starte i pole position allerforrest i feltet.

Bilens anden kører Colin White skulle sidde i bilen de første 2 timer, men efter 20 minutters kørsel blev han påkørt og måtte i pit for at få den udbedret. Da han kom på banen igen, var han nu 12 omgange efter den førende bil. 

Da Patrik Matthiesen overtog bilen fik han over to køreperioder hentet meget af det tabte og kunne overdrage bilen til Colin White på førerpladsen i GT4-klassen og på en samlet 3.-plads kun 2 omgange efter 2.-pladsen i det samlede klassement.

Kl. 04 søndag morgen var bilen igen impliceret i et uheld og mistede atter terræn. 

Kl. 04 søndag morgen var bilen igen impliceret i et uheld og mistede atter terræn. 
Kl. 04 søndag morgen var bilen igen impliceret i et uheld og mistede atter terræn. 

Patrik Matthiesen kørte de sidste to og en halv time til løbets slutning søndag formiddag og passerede det ternede målflag som nr. 2 i GT4-klassen og på en 5. plads i det samlede klassement.

- Vi havde både bil, mekanikere og kørere til at vinde denne afdeling, men det skulle ikke være denne gang. Jeg kan dog glæde mig over at have udbygget føringen i 24H TCE Serien og ser nu frem til det næste løb på Barcelona i starten af september, siger Patrik Matthiesen på sin Facebookside.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.